Evenement organiseren

Als u iets wilt organiseren is het handig te weten wat u kunt verwachten. Hoe groot is de belangstelling? Wat verwachten mensen? Komen ze met de auto of met het openbaar vervoer? Komen ze ook als het regent?

Veel vragen die het lastig maken om uw evenement goed op te zetten. Tenzij u het antwoord op die vragen weet natuurlijk.

Inventarisatie

Met een enquête op uw website of in een internetforum inventariseert u snel de wensen en eisen van uw publiek. Zo weet u beter wat u kunt verwachten. Dat maakt plannen makkelijker en het kan behoorlijk schelen in de kosten. En u werkt tegelijk aan de bekendheid van uw evenement, ook nooit verkeerd.

Vragenlijst

Met de online vragen-editor stelt u snel en gemakkelijk uw vragenlijst op. Als de vragenlijst klaar is kunt u de link naar de vragenlijst gewoon op uw website plaatsen of op een nieuwsgroep of forum posten.

Rapportage

De rapportage is als Word-document te downloaden zodat u eenvoudig de resultaten kunt delen. Natuurlijk kunt u de gegevens ook als excelsheet downloaden zodat u rustig dieper in de materie kunt duiken.

Nu een goede start maken met uw evenement?

Kijk hier hoe u snel en eenvoudig uw eigen vragenlijst maakt of bekijk hier welke enquêtevorm voor u de beste is en begin direct met uw inventarisatie.