Medewerkersonderzoek

Een online enquête is een prima middel om uw medewerkerstevredenheid te meten.

De anonimiteit is gewaarborgd, uw medewerkers zijn weinig tijd kwijt met het invullen van de enquête en u kunt uw enquête eenvoudig herhalen om te zien hoe de tevredenheid zich ontwikkelt.

Bovendien is het ook nog eens makkelijk op te zetten en uit te voeren.

Vragenlijst

U kunt precies de vragenlijst opstellen die u wilt. Met de mogelijkheid om bij een bepaald antwoord naar een andere vervolgvraag te springen kunt u eenvoudig afdelings-specifieke vragen opnemen. Zo stemt u uw onderzoek precies op uw eigen situatie af.

Als u met een voorsprong wilt starten kunt u ook gebruik maken van onze aparte mto-site voor een kant en klare vragenlijst voor medewerkerstevredenheid-onderzoek. Die kunt u natuurlijk ook aan uw eigen wensen aanpassen maar de "must-have"-vragen staan er allemaal al in. Bij emailenquete bouwt u uw eigen vragenlijst zelf op.

Rapportage

De rapportage kan eenvoudig uitgesplitst worden naar elke willekeurige meerkeuzevraag. Zo kunt u eenvoudig uitsplitsingen naar bijvoorbeeld afdeling, duur dienstverband of soort dienstverband maken. Hierbij is het ook mogelijk om de uitgesplitste scores te vergelijken met de totale bedrijfsscores. Alles in overzichtelijke staafgrafieken met de aantallen en percentages erbij.

Uw eigen werknemersonderzoek maken?

Kijk hier hoe u snel en eenvoudig uw eigen vragenlijst maakt of bekijk hier welke enquêtevorm voor u de beste is en begin direct met uw eigen medewerkerstevredenheidsonderzoek.