Scriptie

Voor je afstudeerscriptie heb je al snel praktijkonderzoek nodig. Een online enquête is daarvoor een prima oplossing.

Veel van het tijdrovende werk is al klaar. Het invoeren van de enqueteresultaten, het opzetten van de datafile, het labelen van variabelen en values, het is allemaal al gebeurd als je op de knop Rapportage klikt. Je kunt dus direct met je analyse beginnen. Dat scheelt een hoop tijd.

Als je geen statistische analyse hoeft te maken, kun je je rapportage direct als Word-document downloaden. Zo kun je de grafieken en tabellen direct in je scriptie kopiëren. Als je je eigen grafieken wilt maken, download je de resultaten als excel-file. Met draaitabellen en de grafiekwizard ben je dan zo klaar.

Alle data downloadbaar

De resultaten van je enquete kun je compleet downloaden voor eigen analyse. Er zijn downloads voor Excel, SPSS, SAS en R.

Zo kunje snel beginnen met het echte werk. En voor de kosten hoef je het niet te laten: een online enquête van emailenquete kost je minder dan de postzegels voor een papieren enquête.

Nu met je afstudeeronderzoek beginnen?

Kijk hier hoe je snel en eenvoudig je eigen vragenlijst maakt of bekijk hier welke enquêtevorm voor jou de beste is en begin direct met je afstudeeronderzoek.